facebook

Екстрасенс відповіла, Коли Україну перестануть бомбити

Цього року, за словами Пасинкової, чекати перемоги не варто.



Екстрасенс Яна Пасинкова зробила розклад на картах Таро і визначила, коли може закінчитися війна в Україні. На жаль, але перемоги в цьому році вона не бачить.

В інтерв’ю УНІАН Пасинкова сказала, що російські окупанти нікуди не діваються, але це питання часу.

Також вона каже, що в наступному, 2024-му, році, можуть відбутися переговори між Україною і Росією. Але це станеться тільки після того, як у Росії з’явиться новий президент і буде нова третя сторона вирішення питання.

“Тобто буде три учасники переговорів – Україна, Росія і країна, яка ще не брала в цьому участі. Дві сторони будуть хотіти зупинити кровопролиття в Україні і залишитися з тими територіями, які кожна країна контролює в даний час. Тобто Україна залишається зі своїми містами, а окуповані території відходять Росії. Однак є і третя сторона переговорів, яка наполягатиме на тому, щоб російська нечисть звільнила всі наші території”, – зазначила Пасинкова.

За її словами, в результаті переговори закінчаться на користь України. Ми домовимося на вигідних для нас умовах, продовжила екстрасенс.

“Якщо якусь територію ми повинні залишити тимчасово, то це буде саме тимчасово. Згодом Україна повернеться до своїх кордонів”, – підсумувала Пасинкова.

Читайте також:  "Що робитимуть із дефіцитом валюти, долар тривожить українців": експерти оголосили прогноз щодо ситуації в обмінниках

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.