facebook

Коли буде великий відступ росіян та переговори щодо закінчення війни: прогноз екстрасенса

Російські окупанти почнуть великий відступ з території України після березня 2024 року. Незабаром після цього за участю третьої сторони розпочнуться мирні переговори.



Про це заявила екстрасенс Яна Пасинкова.

“Насправді, великий відступ росіян планується після березня 2024 року. Це буде певна хвиля, яка спливе з нашої землі. Насамперед, наші воїни звільнять території, які найбільше постраждали за час війни – міста, які розташовані біля води, та міста, де є стратегічно важливі об’єкти. Наприклад, там, де Запорізька АЕС чи якийсь хімічний завод, чи інше небезпечне підприємство”, – зазначила Пасинкова.

За її словами, одним зі слабких місць Росії є зміна влади.

“Слабке місце окупантів – майбутня зміна влади. Місце диктатора Путіна займе хтось молодий і чорнявий. У нього буде зовсім інша політика, яка буде нам на руку. Тому чекаємо”, – розповіла екстрасенс.

Вона додала, що в наступному році вже точно мають відбутися мирні переговори, але за певних умов.

“По-перше, в Росії має бути інший господар, а, по-друге, має бути нова третя сторона. Тобто, буде три учасники переговорів – Україна, Росія та країна, яка ще не брала в цьому участі. Дві сторони хотітимуть зупинити кровопролиття в Україні та залишитися з тими територіями, які кожна країна контролює нині, тобто Україна залишається зі своїми містами, а окуповані території відходять Росії, однак є третя сторона переговорів, яка наполягатиме на тому, щоб російська погань звільнила усі наші території”, – зазначила Пасинкова.

 

Читайте також:  Хорошого мало: астролог розповіла, коли в Україні закінчиться війна

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.