facebook

Масштабне виведення російських військ планується після березня 2024 року: екстрасенс Яна Пасинкова

Екстрасенс Яна Пасинкова в інтерв’ю УНІАН розповіла, що чекає на нас у грудні, які події відбуватимуться на фронті, чи є небезпека на Новий рік, та чи будуть якісь позитивні новини на початку 2024 року.



Вже добігає кінця осінь, тому скоро почнеться зима – період, який був, мабуть, найстрашнішим у 2022 році. Скажіть, чи варто нам побоюватися російських атак?

Поки вони не залишать нас у спокої. Це дійсно так. Перше, що хочу сказати – росіяни будуть обстрілювати нас з неба. Під удар потраплять як цивільні, так і військові. Найнебезпечніші дні – 3 грудня, 8 грудня, 9 грудня, 10 грудня, 19 грудня, 21 грудня, 31 грудня та 1 січня. Наші хлопці, звісно, героїчно даватимуть відсіч, але береженого Бог береже.

Другий важливий момент – військові Збройних сил України відкриють якийсь дуже важливий шлях у грудні. Проте поки я не бачу, що війна закінчиться до кінця цього року. Російські окупанти нікуди не діваються, але це питання часу.

Наші військові, дійсно, герої. Вони боронять країну вже майже два роки. Вони не бачать рідних, дружин, дітей, батьків. Тому сім’ї воїнів неодноразово висловлювали побажання щодо закону про демобілізацію. Як ви думаєте, чи може Верховна Рада ухвалити закон щодо демобілізації після 18 місяців служби?

Спочатку цей закон будуть довго доопрацьовувати, але згодом все ж ухвалять.

Кого в першу чергу можуть відправити додому?

Це будуть якісь вікові обмеження. Тобто мова не про те, скільки людина перебуває на фронті, як вона почувається, який у неї стан здоров’я, не про поранення, а саме вікові обмеження. Ось так.

Перед Новим роком завжди хочеться підбити підсумки та звичайно поговорити про якісь переможні події. Чи можемо ми розраховувати на те, що певні окуповані території повернуться під контроль України?

Читайте також:  В мережі показали момент збиття вертольота з російськими військовими

Насправді великий відступ росіян планується після березня 2024 року. Це буде певна хвиля, яка спливе з нашої землі. Не вся, але знову-таки це питання часу, нашої віри та допомоги ЗСУ. В першу чергу наші воїни звільнять території, які найбільше постраждали за час війни – міста, які розташовані біля води, та міста, де є стратегічно важливі об’єкти. Наприклад, там, де Запорізька АЕС або якийсь хімічний завод чи інше небезпечне підприємство.

Можете назвати слабкі місця ворога?

Це все те, що стосується води. Також зверніть увагу на їхню техніку, яка на перший погляд здається великою і потужною. Насправді вона вся гнила, стара і дірява. Дам зараз таку філософську відповідь. Чим більший шкаф – тим гучніше він падає. Ще одне слабке місце окупантів – майбутня зміна влади.

Ви вже знаєте, хто може посісти місце диктатора Володимира Путіна?

Це буде хтось молодий і чорнявий. У нього буде зовсім інша політика, яка буде нам на руку. Тому чекаємо.

Чи отримаємо ми до кінця року далекобійні ракети?

Ні, не отримаємо. Натомість дуже неочікувано і несправедливо звинувачуватимуть військову людину. Ми побачимо її в наручниках. Однак згодом вона відстоїть свою честь.

До речі, торік, на Новий рік, Росія влаштувала нам “фейерверк”. Цього року які у них плани?

Такі самі. В цьому можете навіть не сумніватися. При чому це буде щось таке новеньке, глобальне. Небезпека буде йти від чогось маленького, але його буде дуже багато. Поки я не розумію, що це значить, але в будь-якому випадку ви маєте берегти себе і своїх дітей.

Ще одна хвилююча тема, яку варто обговорити – коронавірус. Ігор Кузін заявив, що з’явилися нові випадки захворюваності новими штампами. Тобто це може означати, що в країні знову буде карантин?

Читайте також:  У Львові лікарі вирізали у жінки 10-кілограмову пухлину (фото 18+)

Певні обмеження будуть, але вони не будуть на нас так впливати, як у перший раз. Нас вже нічим не можно налякати.

Чим для України закінчиться 2023 рік?

Великою надією на нашу перемогу і на те, що наші землі – це наші землі. Тому, народе, будь ласка, загадуємо бажання і щиро бажаємо не тільки ворогам всього погано, а й собі і нашим воїнам всього найкращого. Вищі сили нас почують.

Також я казала, що якщо ви побачите за вікном брудний сніг, не виходьте на вулицю. Ще раз кажу: береженого Бог береже.

Давайте ще поговоримо про більш далекоглядні плани. Коли можуть відбутися переговори між Україною та Росією?

Я бачу, що наступного року вже точно мають відбутися переговори, але за деяких умов. По-перше, в Росії має бути інший господар, а, по-друге, має бути нова третя сторона.

Тобто буде три учасники переговорів – Україна, Росія та країна, яка ще не брала у цьому участі. Дві сторони хотітимуть зупинити кровопролиття в Україні та залишитися з тими територіями, які кожна країна контролює на даний час. Тобто Україна залишається зі своїми містами, а окуповані території відходять Росії. Однак є й третя сторона переговорів, яка наполягатиме на тому, аби російська нечисть звільнила всі наші території.

Чи може бути якась “золота” середина у цьому питанні?

Ми домовимося на вигідних для нас умовах. Якщо якусь територію ми маємо залишити тимчасово, то це буде саме тимчасово. Згодом Україна повернеться до своїх кордонів.

Ми можемо сподіватися на те, що згодом потрапимо до ЄС?

Коли я останній раз робила розклад на це питання, то відповідь була приблизно такою: “Навіщо нам йти до союзу, якого скоро не буде?” Давайте почнемо з того, що нам ще багато чого потрібно зробити для того, аби потрапити в ЄС.

Читайте також:  "Не хочу, але мушу": чому жінки згорають у сім'ях

Однак важливо сказати, що до 2028-2029 року ЄС буде дуже видозмінений. Його не буде у такому вигляді, як сьогодні, і такого ж складу не буде.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.