facebook

Мороз у 14°C: коли Україну засипле снігом

Сильне похолодання увірветься в Україну вже з 19-го по 23-те листопада, каже синоптик Наталка Діденко.



Погода в Україні різко зміниться, температура повітря опуститься нижче 0 градусів. Про це заявила синоптик Наталка Діденко.

Погода в Україні 16 листопада
16 листопада в Україні прогнозують невеликий дощ, а на території Київської, Чернігівської та Сумської областей буде мокрий сніг. Майже по всій Україні будуть пориви вітру зі швидкістю 12-15 м/с. Вдень температура повітря підвищиться до 4-6 градусів тепла, а вночі – 1-4 градус тепла.

“Дуже обережно під старими деревами, крупними гілляками, білбордами, непевними дротами та дахами будинків. Що не укріпили – зробіть це зараз, бо сильний вітер із штормовими поривами ще буде й буде найближчим часом”, – попереджає Діденко.

У західних областях опади припиняться.

Похолодання в Україні
Сильне похолодання очікується вже з 19-го по 23-те листопада. У північних областях та на північному сході вночі температура повітря може опуститись до 10-14 градусів морозу. У багатьох областях прогнозують сніг.

У суботу в західних областях буде мокрий сніг та штормовий вітер. У неділю на півдні, сході та в центральній частині країни будуть сильні дощі та сильний вітер.

Читайте також:  В Україну йдуть 22-градусні морози: прогноз синоптика на 6-12 лютого

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.