facebook

Росія хоче багато жертв. Розслаблятися не можна», – каже таролог Олена Бюн

Таролог Олена Бюн в інтерв’ю УНІАН розповіла, які події відбуватимуться в Україні наприкінці листопада, чи відновить Росія масовані атаки, коли помруть двійники Путіна, і коли закінчиться війна.



Останнім часом Росія знову активізувалася. Сигнали повітряної тривоги звучать по всій Україні. Чи довго це триватиме?

Найнебезпечніший час до 25 листопада, тому що Росія буде продовжувати влаштовувати ракетні атаки, також може запускати дрони. У Кремля є величезне бажання створити нам труднощі. Небезпека залишатиметься для прифронтових територій, які щодня потерпають від обстрілів. Що стосується всієї України, то поки я не бачу саме масованих обстрілів. Тобто Росія може запускати ракети і дрони точково.

Страждати буде інфраструктура, ТРЦ, базари, школи, садочки. Також є наводка на якесь велике підприємство, де працює багато людей. Країна-агресор хоче, щоб було багато жертв. Тому якщо чуєте повітряну тривогу, відразу ж біжіть в укриття.

Можете спрогнозувати долю центру України, в тому числі Києва?

Київ і область завжди знаходяться під прицілом. Навіть якщо ви деякий час відчуваєте затишшя, знайте, що це не кінець. У Путіна є величезне бажання пробити захист столиці. Розслаблятися не можна. У будь-який момент Кремль може віддати наказ бомбити Київ.

Що відбуватиметься на фронті найближчим часом?

На певних ділянках ситуація буде нестабільною для російських окупантів. ЗСУ вже давно виношують якийсь план і ось зараз вони можуть втілити його в життя. Скажу так: нам потрібно чекати втілення цих планів на декількох напрямках. Вони повинні бути дуже успішними!

Ці плани пов’язані з деокупацією наших територій?

Так, звичайно. Але називати конкретні міста я поки не буду, тому що не хочу давати надію людям, які зараз проживають на підконтрольних Росії територіях. Незабаром вони самі все побачать.

Яке майбутнє чекає Авдіївку – найгарячішу точку на даний момент?

Зверху дано вказівку взяти Авдіївку за всяку ціну. Росіяни, які там перебувають, – це гарматне м’ясо. Туди ж в основному кидають людей, які абсолютно не розуміють, яким чином вони потрапили на фронт. Крім того, Росія намагатиметься залучити до війни в Україні людей з колишніх радянських республік. Наприклад, з Казахстану. Вони будуть намагатися спокусити їх на війну в Україні, звичайно, шляхом обману – будуть пропонувати високі гонорари, говорити, що вони будуть перебувати в тилу, а не на нулі. Але насправді це потенційне гарматне м’ясо.

Читайте також:  Уряд оприлюднив прогнозовані зарплати українців на три наступні роки

Незважаючи на катастрофічне становище, наші хлопці будуть тримати позиції. Нам потрібно якомога більше військової допомоги, щоб була можливість швидше вирішити цю проблему. За підсумком окупанти відходитимуть, залишатимуть Авдіївку. І станеться це в найближчому майбутньому.

Ви сказали, що ракетні атаки продовжуватися. Чи є ризик, що Україні знову влаштують “темну”, тобто блекаут?

Я бачу, що блекаут може бути на прифронтових територіях. На інших – поки ні. Ми вже достатньо підготувалися до атак на об’єкти критичної інфраструктури. Тому в разі чого зможемо швидко все привести в норму.

Коли ми отримаємо військову допомогу, якої нам не вистачає?

Дійсно, нам багато чого не вистачає. Але зараз така тенденція, що ми будемо отримувати військову допомогу, але її не будуть афішувати. Про це ми будемо дізнаватися вже безпосередньо з поля бою. Тобто тільки після того, як зброю застосовуватимуть на передовій.

Багато езотериків говорять про те, що Володимир Путін вже помер. Ви згодні з їхньою думкою?

Реальний Путін помер багато років тому, ще до офіційного розлучення з дружиною Людмилою. Я думаю, що він йшов в інший світ через хворобу. У той момент був придуманий проект “Володимир Путін”. У нього було багато двійників, але майже всі вони теж пішли в інший світ. Зараз залишилися тільки блазні, які плутають навіть ім’я по батькові. Дійсно, справжнього Путіна вже давно немає в живих.

Можете спрогнозувати, коли помре останній двійник Путіна?

Я думаю, що ось-ось. Розумієте, є кілька моментів. Зараз Кремль намагається зліпити основного двійника з максимальною схожістю на справжнього Путіна. Але це процес тривалий і виникли великі складнощі, тому що Патрушев хоче посадити свого сина в крісло президента РФ. Тобто поки не вирішено питання з виборами.

Читайте також:  "В Україну пре нестримний холод, громовий дощ вдарить у конкретній області": фахівці сказали про мороз, ніхто не чекав такої погоди

Також я бачу, що люди, які керують Росією, а їх близько 10, патологічно бояться реальної фігури, яка сяде в крісло Путіна, тому що ця людина може відібрати у них владу і гроші.

Думаю, що незабаром ми почуємо про смерть Путіна. Це питання декількох місяців або навіть одного місяця. Тоді з усіма двійниками може бути покінчено.

Місце Путіна може зайняти син Патрушева?

Патрушев – небезпечний, диявол у плоті, але у нього є розум. Він довго йшов до своєї мети – посадити сина в крісло Путіна. Але оточення, злочинна банда, що управляє РФ, не згодна з цим. Поки що я не бачу, що його син займе місце Путіна. Хіба що він це зробить хитрістю і підступністю.

Є ще одна думка, що війна в Україні закінчиться після офіційної смерті Путіна.

По-перше хочу сказати, що нам ні в якому разі не можна заморожувати війну. Якщо так станеться, то Росія тільки накопичить ресурси і буде ще більше проблем в Україні. Замороження війни означає, що вона триватиме ще невизначений термін.

На сьогоднішній момент карти говорять, що війна закінчиться в 2024 році. За моїми прогнозами, вона могла закінчитися вже мінімум три рази – навесні 2022, восени 2022 і навесні 2023 року. Це були ключові дати закінчення бойових дій, якби нам не затягували допомогу. Тобто це комусь вигідно. Зрозуміло, що війна не виникає сама по собі, за цим стоять великі корпорації, таємний уряд, утилізація зброї на полі бою. Тут грають багато факторів.

Тобто може бути таке, що нам штучно зірвуть закінчення війни і в наступному році?

Поки що я цього не бачу. До того ж у США скоро вибори. Байдену потрібно показати результат допомоги Україні. Затягнути війну – це значить визнати свої промахи і помилки. Зараз же багато хто говорить, що війна повинна закінчитися в 2024 році. Вона як несподівано почалася, так несподівано і закінчиться.

Читайте також:  Смертельна аварія: легковик влетів у туристичний автобус “Львів-Прага”, у якому знаходилося півсотні пасажирів. ФОТО

Чи можуть відбутися переговори між Україною і Росією?

Кремль цього хоче, але тільки на своїх умовах. Вони хочуть взяти паузу, щоб набратися сил і розв’язати війну з новою силою. Нам потрібно, щоб крісло президента в РФ зайняла нова фігура і якою б вона не була – це буде нам в плюс. Так, ця людина теж буде по “дияволу”, вона така ж підступна, але це людина, яка розуміє, що потрібно закінчувати війну в Україні, тому що вона веде до катастрофи. І з такою людиною можна вести переговори.

Коли закінчиться воєнний стан в Україні?

Випадає карта з закритими очима. Поки відповісти на це питання складно, але є тенденція, що в наступному році це може статися.

Чи будуть вибори в 2024 році?

Вони можуть відбутися, але з затримкою.

Чи піде Зеленський на другий термін?

Він на роздоріжжі. У нього зав’язані очі. У нього в пріоритеті направити всі сили на перемогу України і повернення всіх територій. Але з цим є кілька проблем. З 1 листопада Росія почала інформаційну атаку з під кодовою назвою “Майдан 3” на Україну. Вони хочуть підірвати нашу країну зсередини. Таким чином Росія хоче не тільки порушити відносини людей всередині України, а й підірвати нашу репутацію в очах партнерів. Цим вони хочуть домогтися того, щоб Україна пішла на переговори і погодилася на їхні умови.

Чим для нас закінчиться 2023 рік?

Ми дізнаємося якісь позитивні новини. Але, на жаль, в листопаді і грудні Росія буде намагатися створити ситуацію безсилля, глухого кута в Україні. Вона це робила з перших днів війни, але зараз це робиться особливо тонко і підступно. Тому я прошу всіх перевіряти інформацію і не вестися на фейки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.