facebook

Сніг та ожеледь: зима вривається в Україну

У деяких областях температура повітря вночі опустить до 3 градусів морозу.



Погода в Україні 14 листопада буде дощовою, місцями сніжною та з дуже сильним вітром. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У західних областях пориви вітру будуть досягати 15-20 м/с. У Карпатах синоптики прогнозують мокрий сніг, на дорогах буде ожеледиця. Там температура повітря вночі опуститься до 3 градусів морозу.

Погода 14 листопада
В Україні 14 листопада буде хмарно. Синоптики прогнозують дощі майже по всій Україні. У цей день очікується мокрий сніг у західних областях. На південному сході буде туман. Вітер в цей день буде переважно південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с.

“Температура вночі 0-5° тепла; вдень 4-9°, у західних та південних областях 8-13°, на крайньому півдні країни до 15° тепла”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +1
За даними meteoprog, 14 листопада Україну накриють дощі. Найнижча температура повітря буде на території Чернігівської області. Там температура повітря опуститься до 1-7 градусів тепла. Найтепліше буде в Одеській області. Там температура повітря підвищиться до 6-12 градусів тепла.

Погода 14 листопада у Києві
У Києві 14 листопада буде хмарно. Синоптики в цей день прогнозують дощ. У цей день вітер буде південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с.

“Температура вночі 0-5° тепла, вдень 4-9°; у Києві вночі 2-4° тепла, вдень 6-8°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Читайте також:  "Я даю 99%, що провалиться": Арестович розповів про наступ російських військ на Донбасі та Півдні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.