facebook

Олега Винника пограбували та погрожували вбuти: «Мені сказали, що вистрeлять в голову»

Петро Мага розповів, як артист допомагає нашим військовим.



Поет-пісняр та телеведучий Петро Мага заступився за співака Олега Винника, якого багато хейтять через те, що він перебуває у Німеччині.

Мага зазначив, що знає все про “таємне зникнення” Винника і звернувся до хейтерів з проханням “дати собі спокій” і не чіпати виконавця. Поет пригадав, як перш ніж стати зіркою шоубізнесу, Винник мив туалети у Німеччині і першу свою зарплатню витратив на те, аби мамі відновити зір.

“Олег Винник виріс при українському товаристві обмежено зрячих людей. Перший свій гонорар він витратив на те, щоб повернути мамі зір. І тоді, коли Олег Винник мив туалети в Німеччині, вас не цікавила його доля. До того, як потрапити в шоубізнес, до того, як почати співати в Німеччині мюзикли, він мив туалети у Німеччині”, – розповів невідомі факти з життя виконавця Петро Мага в інтерв’ю Rostyslove Production.

Також ведучий наголосив, що Олег Винник зробив дуже багато для української армії і нашої перемоги.

“Зверніться до керівництва 135-го батальйону 114-ї бригади, ТрО, які були на бахмутському напрямку. Подивіться, скільки джипів з написом “Вовчиця” їздить фронтом. Шикарних, нових, нулячих джипів. Це все придбано Олегом Винником і передано на баланс бригади”, – наголосив Мага.

Розповів поет і про неприємний інцидент, який стався з Олегом Винником. Виявляється, артиста пограбували псевдоволонтери, які “кинули” співака на величезну суму грошей.

“У Олега Винника сталася дуже погана історія. Він передав гроші псевдоволонтерам, які ці гроші вкрали. Потім йому погрожували. Казали: “Приїдеш, ми тобі голову відстрелимо”, – розповів Петро Мага.

Він підтвердив, що на початку повномасштабної війни Олега Винника справді не було в Україні. За словами ведучого, ще до російського вторгнення артист виїхав на лікування до Європи.

Читайте також:  Український телеканал пояснив резонансний сюжет про дружину Винника

“На той час, коли почалася повномасштабна війна, Олег проходив дуже серйозне лікування. І не в Україні, і, навіть, не в Німеччині. Переривати лікування він не міг. Все інше я говорити не можу. Я знаю, але я нічого говорити не можу, тому що це є його особиста справа, його таємниця і лікарська таємниця”, – прокоментував Мага.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.