facebook

Цвіте до весни: які кімнатні рослини невибагливі у догляді

Холодна зима – це час, коли хочеться додати яскравих фарб у свій будинок. Однак не всі мають час і сили на догляд за примхливими рослинами. Але що робити, навіть якщо час є, але ви не вмієте доглядати рослини? Тоді треба звернути на ті види флори, які невибагливі у змісті.



Докладніше про те, які кімнатні рослини здатні цвісти всю зиму, читайте у нашому матеріалі.

Спатифіллум

Спатифіллум – це одна з найпопулярніших кімнатних рослин. Він невимогливий до догляду і може зростати в умовах низького та середнього освітлення. Спатифілум відрізняється витонченими білими квітами і пишним зеленим листям.

Африканська фіалка

Африканська фіалка – це ще одна невибаглива рослина, яка радуватиме вас яскравими квітами. Вона віддає перевагу яскравому освітленню, але може витримувати і півтінь.

Хлорофітум

Хлорофітум – це універсальна рослина, яка може рости в різних умовах. Він відрізняється вигнутим строкатим листям, яке нагадує лапки павука. Хлорофітум очищує повітря від шкідливих речовин.

Герань

Герань – це витривала рослина, яка може цвісти цілий рік. Вона віддає перевагу яскравому освітленню та помірному поливу.

Воскова бегонія

Воскова бегонія – це витривала рослина, яка може рости як на сонці, так і в тіні. Вона відрізняється тривалим цвітінням і глянсовим листям.

Читайте також:  Стікала кров’ю і верещала від болю: чоловік пошматував жінці груди і черево під час сварки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.