facebook

Майже зимова погода: відомі періоди значного похолодання

В Україні поступово знижується температура повітря. Тепло протримається ще недовго.



Погода в Україні після відносного тепла стає прохолоднішою. Листопад почався з “візиту” атмосферного фронту із заходу, який принесе до нас дощі. У перший день листопада температура повітря знизиться на кілька градусів на заході та у північній частині нашої держави, вдень очікується +11…+14 градусів.

При цьому на сході, півдні та в більшості центральних областей ще поки триматиметься тепла погода, максимально температура повітря досягатиме +15…+20 градусів, на крайньому півдні до +22 градусів. Про це розповіла синоптик Наталія Діденко.

Коли буде серйозне похолодання
Згідно з прогнозом синоптика, відносно теплі температури повітря ще триматимуться близько двох тижнів. Погода у цей період буде по-осінньому свіжою, але без серйозних похолодань.

А от суттєвого похолодання варто очікувати з 12 листопада, каже Діденко.

“Надалі буде хоча й свіжа погода, проте серйозного похолодання поки що не видно. Більш відчутним зниження температури, за попередніми прогнозами, очікується з 12 листопада, проте навіть без нічних “мінусів”. Тому можна багато що встигнути зробити до зими”, – зазначила синоптик.

Читайте також:  Такого не було 11 років, долар зробив щось неймовірне: фахівці про тривожний показник, чи треба мчати в обмінники

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.