facebook

Мільйони фанатів у сльозах: пoмeр відомий актор серіалу “Друзі”

Відомого актора без ознак життя знайшли у ванній
Меттью Перрі, відомий американський актор, помер у віці 54 років, він втопився в ванній, повідомляє TMZ.



Його мляве тіло виявили у джакузі будинку в Лос-Анджелесі. За даними правоохоронних джерел, служби швидкої допомоги спочатку отримали сигнал про зупинку серця.

У повідомленні йдеться, що подія сталася рано-вранці, ймовірно після фізичних процедур актор вирішив прийняти ванну.

За словами помічника Перрі, актор повернувся додому вранці після 2-годинної гри в піклебол, невдовзі після цього він вислав свого помічника на доручення. Нам розповіли, що коли помічник повернувся, після близько 2 годин, він знайшов Меттью непритомним… і викликав 911.

Не виявлено жодних слідів наркотиків на місці події, і немає підозри про злочин.

Як відомо, Меттью Перрі прославився роллю улюбленого героя фанатів, Чендлера, протягом десяти сезонів у надзвичайно популярному ситкомі 90-х років “Друзі”.

У його біографії була довга історія боротьби з наркотиками та алкоголем. Однак у своїх мемуарах, які він опублікував минулого року, він відверто розповів про свою залежність. Раніше він навіть відчиняв двері свого будинку для тих, хто потребував допомоги у подоланні залежності.

Також було відомо, що Меттью Перрі, зірка “Друзів”, одружився з дівчиною, яка на 22 роки молодша за нього. Для 51-річного актора це був його перший офіційний шлюб. До цього він протягом шести років був у стосунках із актрисою Ліззі Каплан, а також прожив рік із Джулією Робертс.

Читайте також:  На Запоріжжі майже в один день загuнулu п’ять воїнів з Прикарпаття: Всі з одного батальйону

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.