facebook

ХАМАС вбuв британську дівчинку: що сталося з її родиною, історія 13-річної Яхель

Спершу стало відомо про вбивство матері. А старша сестра дівчинки, 16-річна Нойя, та їхній батько досі вважаються зниклими безвісти.

Після нападу терористів ХАМАС на Ізраїль зникла безвісти 13-річна Яхель із Великої Британії. Тепер її прибита горем сім’я повідомила, що дівчинка була вбита.

Про це повідомляє Daily Mail.

Яхель зникла після того, як палестинські бойовики напали на ізраїльський кібуц Беері та вбили її маму Ліанну – уродженку Великої Британії. Тепер родина Яхель підтвердила, що і дівчина була вбита під час нападу терористів. Старша сестра Яхель, 16-річна Ноя, та їхній батько-ізраїльтянин Елі досі вважаються зниклими безвісти.

Про підлітків не було жодної звістки відтоді, як одягнені в чорне озброєні автоматами та ручними гранатами люди ходили від дверей до дверей маленького кібуцу, шукаючи ізраїльські сім’ї, щоб убити їх або викрасти.

Розбиті горем дядьки Яхель і Ної – Раз Маталон і Шерон Шарабі поділилися, що не їли і не спали через зникнення дівчат. Вони зробили все можливе, щоб повернути їх у безпечне місце. Однак згодом сім’я Яхель, яка переживає вбивство її матері Ліанни, підтвердила, що 13-річна дівчинка була вбита терористами.

Сестра дівчинки Ноя та батько Елі вважаються зниклими безвісти. А дядько сестер Йоссі був викрадений і вивезений до Сектора Гази.

Що відомо про напад ХАМАС та вбивство Ліанни і Яхель
Дядьки дівчат-підлітків розповіли, що 7 жовтня отримали отримали серію панічних повідомлень від Ліанни про постріли біля будинку.

“Вона написала, що чула постріли біля свого будинку. Що люди кричали і вигукували арабською. І люди бігають повсюди. Тож вони залишалися в безпечній кімнаті, поки не почули, що терористи увійшли в будинок і спробували відчинити двері”, – розповіли Маталон та Шарабі.

Читайте також:  Вчителька розказувала про своє сексуальне життя та називала учнів «довб**обами»

Саме в цей момент зв’язок між Ліанною та її родиною зник.

Дядьки Яхель та Нойї повідомили, що лише через три дні ізраїльські солдати змогли увійти до будинку Елі та Ліанни, де побачили сліди від куль у стінах бомбосховища та дитячої кімнати.

“На підлозі були надто великі плями крові. Вони побачили собаку, який лежав там мертвий”, – сказали Маталон та Шарабі.

Тепер сім’я підтвердила, що 13-річна Яхель і її мама Ліанна були вбиті терористами.

Рідні побоюються, що Нойя та її батько Елі були взяті в заручники та вивезені до Гази, де терористи ХАМАСу використовують захоплених ними людей як “живий щит”, щоб захиститися від ізраїльських сил.

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив 16 жовтня, що внаслідок терактів у Ізраїлі загинули шестеро британців, ще 10 вважаються зниклими безвісти.



Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.