facebook

Путін з’являється в Китаї з ядерною валізою (ВІДЕО)

Традиційно ядерну валізу носить офіцер Військово-морського флоту РФ відомий як “Чегет”.

Президента Росії Володимира Путіна після зустрічі з лідером Китаю Сі Цзіньпіном 18 жовтня зняли на відео у супроводі офіцерів із так званою ядерною валізою, за допомогою якої можна віддати наказ про ядерний удар.

Про це повідомили Reuters та російські засоби масової пропаганди.

Путіна зафіксували на відео, коли у Пекіні він йшов на іншу зустріч в оточенні охорони. За президентом РФ ішли двоє російських військово-морських офіцерів у формі, кожен – із валізами.

“Є певні валізи, без яких не обходиться жодна поїздка Путіна”, – повідомили кремлівські пропагандисти під опублікованим відео.

Зазначається, що традиційно ядерну валізу носить офіцер Військово-морського флоту Росії, відомий як “Чегет” – названий на честь гори Чегет у Кавказьких горах. Валіза завжди перебуває поряд із Путіним, однак цей факт рідко знімають на відео.

На ще одному відео видно, як російський диктатор виходить із зустрічі в Пекіні у супроводі військово-морських офіцерів. На кадрах Путін усміхається, спускаючись сходами.

До слова, представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов повідомив, що розвідка бачить “певну загрозу” у візиті Путіна до Китаю на форум “Один пояс – один шлях”.

Читайте також:  “Не вистачило грошей для розгону хмар?” – Міністр національної оборони Литви висміяв парад Путіна

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.