facebook

В цих областях дарить +30 градусів: синоптик зробила прогноз

Ще в частині регіонів температура повітря хоч і не буде такою спекотною, але підніметься до +18…+23 градусів.



Погода в Україні, попри такий суттєвий холод, який панує зараз, до вихідних стане теплішою. У деяких областях температура повітря “перескочить” на літні показники, а подекуди навіть буде спекотною – досягне +30 градусів. Такі високі температури очікуються в суботу, 21 жовтня.

Прогноз погоди на найближчі дні уточнила синоптик Наталія Діденко. При цьому вона пояснила, чому у попередні дні прогноз погоди відрізнявся і спекотних температур не було помітно. За її словами, раніше прогностичні моделі показували, що в суботу нібито мав бути мокрий сніг і сильний холод. Але погода різко змінилася. Ми перебуватимемо на лінії розподілу холодного та теплого повітря, і тепер метеорологічні моделі показують сильне потепління.

За словами Діденко, температура повітря 21 жовтня буде майже літньою, а на півдні нашої держави буде до +25…+30 градусів.

Згідно з картою, яку опублікувала синоптик, найспекотніше буде в Одеській області, частково в Миколаївській, а також в інших сусідніх з Одеською областях. Але у деяких областях буде холодно. Наприклад, у Чернігівській та Сумській областях очікується +7+9.

“У суботу (21 жовтня – ред.) ніякого тобі снігу і, навпаки, підвищення температури повітря до неймовірних +15+19 градусів, у центрі до +18+23 градусів, а на півдні до +25+30 градусів”, – зазначила Діденко.

Читайте також:  "В Україні чекають на шалене похолодання, несамовитий дощ хлине за кілька днів": фахівці сказали про мороз і холод

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.