facebook

Навряд чи дoживe до Нового року: астролог Влад Росс спрогнозував майбутнє Путіна

Астролог Влад Росс зазначив, що Путіну буде складно пережити найближчі місяці, а після його смерті ніхто не знатиме, де його могила.



Російському диктатору Володимиру Путіну не світить не тільки перебування при владі в 2024 році, але і ще один рік життя. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс, який склав гороскоп для директора Кремля.

Астролог стверджує, що в найближчі місяці Путін просто “випарується”.

“9-ий дім гороскопу Путіна свідчить про те, що він піде геть, зникне. Ймовірно, ніхто не буде навіть знати, де знаходиться його могила, її просто не знайдуть. Путін випарується, розчиниться, його більше ніхто ніколи не побачить”, – зазначив Влад Росс.

За словами астролога, про продовження влади Володимира Путіна ще на рік не може бути й мови.

“На Путіна чекає абсолютне повалення, падіння його влади. Уран входить у дім могили в його гороскопі, що повністю зруйнує путінський режим. Можу точно сказати, що Путін не буде переобраний на наступний термін у березні 2024 року, коли в Росії мають відбутися президентські вибори. Більше того, при владі в РФ я не бачу навіть двійника Путіна – його теж відправлять далеко, в іншу країну, зробивши йому пластичну операцію і змінивши його до невпізнання”, – прогнозує Влад Росс.

Астролог зазначив, що для Путіна складно скласти бодай якийсь прогноз на найближчий рік з однієї простої причини – він не повинен був пережити 2023-ий.

“Я не бачу взагалі нічого, не бачу, що з ним може ще що-небудь статися. Путін не повинен був пережити свій попередній річний соляр. Тому навіть якщо зараз його тіло ще буде якось функціонувати, його будуть намагатися рятувати, з ним уже все зрозуміло. Не виключаю, що Путін не дожив до свого дня народження 7 жовтня, і нам просто показують двійника. Путін повинен був згаснути поблизу дня свого народження”, – розповів Влад Росс.

Читайте також:  Митники вилучили у франківчанки 19 тисяч доларів США

У будь-якому випадку, астролог упевнений, що, навіть якщо Путін все ще живий, до 2024-го року він навряд чи дотягне.

“Єдине, що можу сказати про новий соляр Путіна – в ньому дуже проявлений Марс, найзліша планета його гороскопу. Найбільш напружена ситуація для Путіна складеться наприкінці жовтня і в першій половині листопада 2023 року, коли, за моїми прогнозами, нарешті скажуть, що Путіна більше немає. Думаю, він не дотягне до наступного року”, – резюмував Влад Росс.

Хто такий Влад Росс
Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.