facebook

Пророцтво Ванги на 2024 рік про Україну та закінчення війни

Пророцтва Ванги з року в рік, особливо про прийдешній 2024 рік, можуть збутися.



Всі передбачення Ванги, які можна знайти в інтернеті, досить розпливчасті, але багато з них збігаються з реальністю.

Болгарська провидиця розповіла про багато речей, як про події у світі, так і про війну в Україні. Передбачення Ванги – що чекає Україну наступного року Пророцтва Ванги про майбутнє вводять в оману будь-яку людину, адже правильно витлумачити пророцтво досить складно. Проте великий пророк свого часу сказав, що війна в Україні триватиме близько двох років і закінчиться, «коли восьмий зійде на престол».

Без більш детального прогнозу не зовсім зрозуміло, хто ця людина і коли саме настане кінець. Деякі історики припускають, що це може бути восьмий президент України, але жоден із них не бажає підтвердити це з упевненістю.

Інші тлумачі стверджують, що не варто сприймати пророцтва Ванги буквально – багато що з того, що вона сказала, збулося побічно. В результаті немає гарантії, що війну зупинить президент однієї з країн – можливо, станеться щось незвичайне, про що люди ще навіть не дізнаються.

Старі передбачення Ванги про ситуацію в світі
Болгарська ясновидиця “бачила” не тільки те, коли закінчиться війна в Україні, а й зміни на планеті в цілому. Одне з пророцтв говорить про те, що Росія, Індія і Китай об’єднаються, а в оборот увійдуть “червоні гроші”. Велика частина світу буде поневолена “червоним драконом”, але що конкретно означає кожне з цих пророцтв і чи можна вважати їх достовірними – невідомо.

Також Ванга вважала, що планету чекають серйозні катаклізми, повені і землетруси, спалахи епідемій небезпечних захворювань. Населення зменшиться через якийсь масштабний світовий конфлікт – дуже важливий на її думку, А також через численні війни, які призведуть до техногенних катастроф і людських жертв.

Читайте також:  Шість безглуздих програм, які скачали тисячі людей

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.