facebook

В Україну прийшли екстремальні холоди, у цих регіонах не припиняються дощі

В Україні синоптики оголосили II рівень небезпеки, а в Києві – I рівень.



Синоптики кажуть, що в Україні може тимчасово потеплішати, але незабаром похолодання повернеться з новою силою. Вночі в деяких районах очікується мороз. Йдуть дощі. Нагадаємо, в Карпатах вже випав перший сніг. Як повідомляє “Еспресо”, 12 жовтня на більшості територій України очікується тепла сонячна погода. Водночас у західних та північних областях пройдуть дощі. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко. Варто зазначити, що на Заході України температура повітря сягне 20…23 °C, місцями очікується до 25 °C. Загалом температура триматиметься близько 15… 20°C. У східних областях повітря прогріватиметься повільніше, від 12 до 15°C.

Де в Україні буде хмарна погода “Завтра сонце буде видно на півдні та сході, але захід, північ і більшість центральних областей будуть вкриті хмарами”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що місцями дощі очікуються в західних та північних областях.

У столиці можливі невеликі дощі

У Києві 12 жовтня набіжать хмари, подекуди може пройти незначний дощ. Проте погода буде теплою, а температура повітря підвищиться до +20 °C.

“Тепла погода протримається до кінця тижня, а вже в неділю, 15-го жовтня, знову похолоднішає”, – додала Діденко.

В Укргідрометцентр зазначають, що вночі 12 жовтня у східних областях сильні заморозки у повітрі 0-5° (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий), у Полтавській, Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій областях на поверхні ґрунту заморозки 0-5 ° (І рівень небезпечності, жовтий).

Читайте також:  Перелом на фронті відбудеться у травні: тарологиня дала прогноз, коли Україна переможе у війні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.