facebook

Україну накриють сильні морози – це надовго

Після теплого вересня погода в Україні кардинально змінилася. До перших заморозків варто готуватися найближчим часом.



Українське інформаційне агентство “Інтерфакс” розповіло, якою буде погода найближчими днями і яка температура очікується.

У ніч з 9 на 10 жовтня по всій території України без опадів. У Гідрометцентрі України повідомили, що лише в північно-східних областях і в Криму вдень можливі невеликі дощі.

Вітер північно-західний, швидкість 5-10 м/с. Температура повітря вночі опуститься до 1-6 градусів морозу, на поверхні ґрунту утвориться невелика паморозь. Температура коливатиметься від 0 до 5 градусів тепла, а в західних областях, а саме в Житомирі та Вінниці, в повітрі будуть сильні морози від 0 до 3 градусів тепла, а вдень стовпчики термометрів покажуть високу температуру від 7 до 12 градусів. У південних областях – Одесі та Криму вночі очікується 6-11 градусів тепла, вдень 11-16 градусів тепла.

У столиці 10 жовтня опадів не очікується. Вітер північно-західний, швидкість 7-12 м/с. Температура вночі 3-5 градусів тепла, вдень 9-11 градусів тепла.

У середу, 11 жовтня, по всій країні опадів не буде. Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с. Уночі сильні заморозки будуть коливатись від 0 до 5 градусів; удень температура 9-14градусів тепла, у західній та південно-західній частині країни підійматиметься до 17 градусів, у східних областях країни 5-10градусів тепла.

У Києві 11 жовтня також опадів не передбачається. Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с. Уночі сильні заморозки, температура буде опускатися до 0-2 градусів, удень температура 12-14 градусів.

Читайте також:  Тернопільщина пливе: затопило автомобілі. Люди такого ще не бачили (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.