facebook

У західній частині України ТЦК насильно “запихали” чоловіків у мікроавтобуси

У суботу, 7 жовтня, в мережі з’явилося відео, на якому, можливо, співробітники територіального центру підбору персоналу та соціальної підтримки Тернополя силоміць заштовхують чоловіків у бус.

Про це пише ТСН.

Як повідомили батькові та спільному підприємству в Тернополі, з цього приводу була призначена службова перевірка.

На кадрах, опублікованих у telegram-каналі місцевої газети “20хвилин”, видно, як люди у військовій формі із застосуванням фізичної сили затягують чоловіків у мікроавтобуси. В одному випадку затриманий чоловік, по всій видимості, побив військово службовця.

У повідомленні уточнили, що ці кадри було знято в п’ятницю, 6 жовтня, біля ресторану “Бахус” та поблизу супермаркету “АТБ” на вулиці Лучаківського.

У поліції Тернопільської області виданню повідомили, що працівників поліції під час цього інциденту не було, до поліції зі скаргами чи заявами на дії працівників військкомату теж ніхто не звертався.

Керівництвом Тернопільського ОТЦК СП з цього приводу призначено службову перевірку, за результатами якої буде вжито відповідних заходів. У військкоматі припускають, що причиною конфлікту могли стати образи та зухвалість з боку громадян стосовно працівників ТЦК та СП.

Читайте також:  Чи можуть в Україні мобілізувати чоловіків з ІІІ групою інвалідності: роз'яснення

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.