facebook

Нас чекає важка зима: коли включать опалення в школах різних міст України

Зазвичай опалювальний сезон в нашій країні починається через 10-15 днів. Насправді дата також залежить від температури повітряна вулиці.



Якщо термометр показує менше 3 днів+8 градусів, батарея повинна отримувати тепло. Це питання знаходиться на контролі місцевої влади.

Коли розпочнеться опалювальний сезон в українських школах 2023

По-перше, тепло повинно бути подано в школи, дитячі садки, лікарні та Заклади культури. У той же час температура в класі або класній кімнаті школи повинна бути наступною+17 – +20…

Для того щоб включити опалення в школі, директор школи повинен направити спеціальне звернення до місцевих органів влади.

Київ

Діти в садочках і школах, поранені бійці в лікарнях – всі мають бути з теплом. І вчасно. Нас чекає ще одна непроста зима,
– наголошував у вересні начальник КМВА Сергій Попко.

Однак мер української столиці Віталій Кличко недавно попередив про загрозу зриву опалювального сезону у Києві через борги держави перед містом.

Львів
Майже усі школи міста готові до старту опалювального сезону. Також у 400 навчальних закладах Львова та громади є і генератори, але вони не забезпечують опалення.

Одеса
Коли школи в Одесі отримають тепло, залежить від температури повітря. До слова, область уже завершує підготовку до опалювального сезону.

Харків
Харків також готовий до старту опалювального сезону.

Читайте також:  Шкільні канікули – з 15 жовтня: уряд затвердив рішення

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.