facebook

Мольфар дав тривожний прогноз щодо війни в Україні

За словами Гордєєва, поки ситуація буде складною.



Мольфар Макс Гордєєв висловив свою думку, що, як кажуть американські офіційні особи, війна може тривати ще 5-7 років.

В ІНТЕРВ’Ю УНІАН ВІН СКАЗАВ, ЩО СИТУАЦІЯ, БЕЗУМОВНО, БУДЕ СКЛАДНОЮ. За словами Гордєєва, Росія не зупиниться до тих пір, поки не вичерпає всі свої ресурси.

“Насправді, існує багато брехні про те, що пишуть і аналізують американські ЗМІ. Так, в якомусь сенсі це правильно, що в цей час не може бути війни, тому що війна – це не тільки бій, а й політична гра. Це також специфічне поширення негативної інформації”, – говорить Мольфар.

Але коли справа доходить до бойових дій, Мольфар переконаний, що прикордонні міста можуть постраждати в майбутньому, навіть якщо буде оголошено про нашу перемогу.

“Тобто не факт, що якщо ми виженемо окупантів з їхньої території, війна закінчиться. Вони почнуть вражати ракетами з різних міст. Звичайно, не всі вміють літати. Але я можу абсолютно точно сказати, що ситуація буде складною. Тому нам потрібно розуміти, що всі питання про закінчення війни дуже умовні. Росія не звикла програвати. І коли з’являються такі конкуренти, такі противники, які гідно дають відсіч, звичайно, у них зриває дах. Тому, звичайно, вони не зупиняться до тих пір, поки повністю не видихнуться”, – додав Гордєєв.

Читайте також:  "Ми йдемо до тотальної мобілізації": "слуга народу" нардеп Дунда приголомшив, що буде далі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.