facebook

Подоляк відповів на саркастичний мем Маска про Зеленського та його підтримку України

Подоляк звинуватив Маска у сприянні російській пропаганді.



Будь-яка підтримка держави-агресора Росії сьогодні – це пряма інвестиція у війну, геноцид, вбивства, ескалацію проти вільного світу і право на безкарність”.

Про це заявив радник глави Адміністрації президента Михайло Подоляк, коментуючи мем, написаний американським мільярдером Ілоном Маском про українського президента.

Він підкреслив, що “мовчання і цинізм, які сьогодні оточують Україну, беззастережно заохочують російську пропаганду, яка виправдовує масове насильство і руйнування”.

За його словами, “не кожен, хто є важливою медійною фігурою, але перебуває за тисячі кілометрів від епіцентру війни, і тоне завжди, може зрозуміти, про що говорять щоденні бомбардування і плач дітей, які втратили батьків”.

Мем про Маска.

Американський мільярдер Ілон Маск розмістив у соціальній мережі X обурливий мем про підтримку України з боку Зеленського. Він розмістив на своєму акаунті старий мем з українським президентом, супроводивши зображення саркастичним підписом “Коли ти не просиш 1 мільярд доларів допомоги через 5 хвилин”.

Читайте також:  Я як відчував: новий актор "Кварталу 95" висловився про Зеленського

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.