facebook

“Росія таємно мобілізує всію країну”: Британія закликає Зеленського посилити мобілізацію

Ексміністр оборони Британії Бен Воллес порадив Зеленському посилити мобілізацію і призвати до лав армії якомога більше молоді – за його словами, Росія потайки може залучити до війни в України чи не все населення.

Про це він заявив



у коментарі виданню The Telegraph.

Він наголосив, що російський диктатор наразі розраховує на дві останні речі, які можуть його врятувати в контексті війни проти України – час і розкол міжнародної спільноти.

“Британія може щось зробити з обома. Ми повинні допомогти Україні зберегти її динаміку – і для цього буде потрібно більше боєприпасів, ATACMS і Storm Shadows. І найкращий спосіб утримати міжнародну спільноту разом – це демонстрація успіху”, – розповів Воллес.

Водночас Україна також може зіграти зі свого боку, залучивши до війни якомога більше молодих людей.

“Середній вік бійців на фронті – понад 40. Я розумію бажання президента Зеленського зберегти молодь на майбутнє, але факт – Росія потай мобілізує всю країну. Путін знає, що пауза дасть йому час для створення нової армії. Тому, як це зробила Британія 1939-го і 1941-го років, можливо, настав час переоцінити масштаби мобілізації в Україні”, – резюмував ексміністр оборони.

Читайте також:  Гройсман про комуналку: Платити більше 20% свого доходу не будете

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.