facebook

Вчителька вдарила учня – той відповів тим самим: що трапилось (Відео)

29 вересня у Telegram-каналі “Труха” опублікували відео, на якому вчитель б’є учня, а хлопець у відповідь робить те саме. Спільнота це перевірила. Це урок географії у ЗОШ №32 Чернігова, за словами вчительки Олени Гречухіної, яка також присутня на відео, це сталося у 2021 році.

Те, що відбувається перед ляпасами, можна пояснити так:

«Коли почався 7 клас, мій учень поводився дуже погано. Спочатку він не виконував уроки, заважаючи всьому класу. Я попросила його працювати, відкласти слухавку і вчитися. Тоді я сказала йому піти на урок. Кабінет №1 або трансфер до кабінету №2. Вони безкоштовні. Він відмовився, поводився дуже нецензурно. Я взяла його рюкзак і сказала сісти за першу парту. Він підвівся і сказав мені в обличчя, як ми сьогодні кажемо: «За російським кораблем…» При всьому класі. Чесно кажучи, я не очікувала цього і просто дала йому по губах. У відповідь отримав удар в обличчя. Насправді я розумію, що я була неправа. Незважаючи ні на що, хай там як, я не стрималася. »
Зараз у школі працює поліція, опитують працівників школи, запросили хлопця, учасника конфліктної ситуації, разом із мамою. Спілкуватися на камеру відмовилися.

Вчителька на відео Анастасія Костюченко розповіла, що в той же день конфлікту між учнем і вчителем географії з ним зв’язалися батьки хлопця, вони поговорили, жодних претензій у сторін одна до одної не було.



«Мама прислухається до поглядів і позиції вчителя. Мати запитала сина, що сталося. Вона сказала, що вона не виправдовує його, тому що він неправий, що вилаяв вчителя такою лексикою. І на цьому конфлікт був вирішеним. Вони попросили один в одного вибачення. Учитель вибачився перед класом за неадекватну та нечуйну поведінку. На цьому конфлікт закінчився.»
Він не знає, як це відео потрапило в соцмережі. Заступник директора ліцею Олена Ячмінник вважає не випадковим те, що це виникає саме зараз, через два роки після події. Причина – кілька днів тому група батьків повідомила в поліцію про поведінку вчителя фізкультури. Поліція розслідує справу про напад на неповнолітнього.

Читайте також:  Екстремальний експеримент: як косівський школяр ночував у снігу при мінусовій температурі (фото)

“Ми намагаємося з’ясувати, з одного боку, хто записав це відео, а з іншого боку, хто його виклав. Чому те відео десь два роки зберігалося? Я взагалі не розумію що навколо нас відбувається сьогодні. Навіть ми в колективі казали, хто з нас наступний? Кого наступного обіллють брудом? Тому що це стосується не тільки вчителя фізкультури”.
З її слів, зараз не йдеться про звільнення вчительки географії. Проводяться опитування дітей та працівників школи. Олена Ячмінник позитивно описує Олену Гречухіну.

«З дітьми вона завжди знаходить спільну мову. Не знаю, що трапилося, не можу пояснити, чому учень так відреагував на зауваження вчителя, але психологічний фактор тоді точно був. Нічого негативного про цього викладача сказати не можна. Вона справжній експерт у своїй справі».

У прес-службі ГУ Нацполіції Чернігівської області не стали коментувати це питання, пославшись на те, що відео дворічної давності.

Більше читайте у сюжеті:

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.