facebook

Росія говорить про війну до 2025 року: наміри Путіна, за словами Яковенка

Оскільки вибори в США заплановані на 2025 рік, Росія сподівається на перемогу Дональда Трампа, який, як відомо, симпатизує Путіну.



Росія, країна-агресор, не має шансів виграти війну проти України і тому прагне продовжити так звану “СВО” щонайменше до 2025 року. Про це в інтерв’ю “24 каналу” заявив російський опозиціонер, журналіст і соціолог Ігор Яковенко.

“Перенесення на 2024 рік – це вже реальність. Якщо нічого абсолютно несподіваного не станеться, ніхто не очікує, що війна закінчиться цього року. Путін сподівається, що вона триватиме до 2025 року”, – пояснив Яковенко. Варто зазначити, що вибори в США заплановані на 2025 рік, і Росія сподівається на перемогу Дональда Трампа, який, як відомо, симпатизує Путіну. Росія сподівається, що в цьому випадку Україна втратить підтримку Вашингтона.

“Однак, навіть якщо Трамп переможе, Сполучені Штати не перестануть допомагати нашій країні. Президент не може прийняти таке рішення одноосібно, тому що він залежить від Конгресу”, – сказав Яковенко.

Слід також зазначити, що Трамп досить непередбачуваний: він може почати збільшувати допомогу Києву з популістських міркувань.

Читайте також:  РФ не домовляється з Україною про реструктуризацію боргу і чекає на повернення $3 мільярдів до кінця року

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.