facebook

Астролог, який передбачив війну в Україні, назвав дату її закінчення: вона не потішить українців

Війна не закінчиться в поточному році, ймовірність її завершення астрологічні карти показують лише 2026-го, пише Апостроф.



У цьому переконаний астролог Дмитро Уранус стверджує, що сьогодні неможливо назвати точну дату закінчення війни, але можна назвати приблизний період.

Через часті затримки постачання зброї в Україну, ми втрачаємо час і пропускаємо сприятливі моменти для ведення війни з противником.

“До грудня 2023 року – це час важких боїв на території південної частини України та під Бахмутом. Якісь вирішальні події на південному фронті будуть у жовтні-листопаді. План мінімум на осінь – взяти Токмак. План максимум на кінець року – оточити та звільнити Мелітополь”, – написав астролог.

Астролог стверджує, що до кінця 2023 року ЗСУ зайдуть в Крим, оскільки у відповідній астрологічній карті немає вказівок на подібні події на кінець цього року. “Швидше за все, виснаження військових ресурсів, і проблеми на сході, не дадуть ЗСУ цього зробити. Я припускаю, що взимку нам буде потрібна оперативна пауза і додаткова мобілізація”, – зазначив Дмитро Уранус.

Починаючи з другої половини квітня, швидкість звільнення захоплених територій збільшиться. У цей час почне зростати відсоток ймовірності успішного закінчення війни. Однак навесні 2024 року він буде невеликий, близько 35%. Це пов’язано з тим, що тоді зникне лише одна з астрологічних причин тяжкої війни та великих втрат – розпадеться поєднання прогресивного Меркурія з натальним Марсом у карті незалежності України, – пояснив астролог.

Відсоток ймовірності значних воєнних перемог зросте до 70% лише восени, коли розпадеться другий фактор війни – старий соляр 2023 року – після чого включиться новий соляр 2024 року. Але є аспект, який не дасть закінчитись війні в період її роботи. Цей аспект – Марс соляра у поєднанні з Марсом карти України. Закінчення активних військових дій може бути лише під час роботи соляра наступного року, починаючи з 24-08-2024 до 24-08-2025. В інших картах та методиках прогнозу, особливо багато вказівок на весну 2025 р, – зазначив він.

Читайте також:  Україну чекає сильне мiсивo на цьому тижні: Астролог назвала 10 нeбезпeчних міст і найважчі дні

У карті передачі Володимиру Путіну влади є вказівка на те, що з весни його авторитет почне неухильно знижуватися, що його “трон” почне “хитатися”, і багато друзів його зрадять. У 2024 році він втратить багатьох друзів і прихильників, втратить їхню підтримку та повагу.

“На підставі аналізу та прогнозу по всіх цих картах я зробив висновок про те, що ймовірність закінчення війни та звільнення всіх територій досягне 90% лише навесні-літом 2025 року, а 100% ймовірність буде лише у 2026 році”, – резюмував Дмитро Уранус.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.