facebook

Кадиров ледве може говорити: з’явилося відео, з лідером Чечні

На відео чеченський лідер говорить повільно, тихо і нерозбірливо, іноді втрачаючи голос.

Журналісти опублікували відео зустрічі лідера Чечні Рамзана Кадирова з керівником Національної гвардії Росії Віктором Золотовим, яка відбулася 21 вересня. Відео зустрічі планувалося опублікувати на каналі Кадирова, але йому відмовили через те, що чеченський лідер виглядав дуже погано і ледве міг говорити.

Про це повідомив російський проект “ЧК-ОГПУ”, якому належить відео.

Як повідомляється, зустріч Кадирова і Золотова була знята на території, прилеглій до 5-го корпусу Центральної клінічної лікарні, де перебуває чеченський лідер. На відео Золотов стверджує, що зустріч відбулася в приміщенні Служби безпеки Росії.

“Зйомки відбувалися на настійне прохання чеченців, тому Золотов, очевидно, не знає, що сказати. Він також святкує ювілей матері Кадирова, який був на початку серпня, і день народження республіки, який був на початку вересня”, – зазначають журналісти.

Поведінка Кадирова

На відео Кадиров намагається відповісти на привітання Золотова, але просто не може цього зробити. Наприкінці зустрічі він починає говорити, але, судячи з відео, чеченський лідер з великими труднощами вимовляє всі слова.

“Він говорить повільно, тихо,заїкаючись. А іноді здається, що він втрачає хід думок (особливо, коли говорить про палаючі машини і бронетранспортери). У проекті “ЧК-ОГПУ” зазначили, що”не дивно, що вони вирішили не транслювати цей запис”.

Вони зазначили, що Telegram-канал Кадирова опублікував запис того, як його син Адам б’є Микиту Журавля в СІЗО, замість відео його зустрічі з Золотовим.

Кадиров”живий і здоровий”…… Ксенія Собчак розповіла нам, що він їсть горіхи кеш’ю в доброму здоров’ї”. Очевидно, ліки в ЦКБ зробили диво за чотири дні”, – цинічно зауважили журналісти.

Читайте також:  Ситуація загострюється: літаки Китаю увійшли до зони ППО Тайваню

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.