facebook

Справжнє літо: синоптики розповіли про погоду в останній тиждень вересня

Останній тиждень вересня в Україні очікується теплішим, з високим тиском над Центральною та Східною Європою.



За словами метеоролога Ігоря Ківалчича, середні температури на 3-6°C вищі за норму. Однак на півдні країни погодний комфорт дещо погіршиться через поривчастий вітер. Крім того, в багатьох регіонах країни(за винятком західних областей) збережеться тенденція до лісової посухи і підвищеної пожежної небезпеки.

У понеділок, 25 вересня, очікується мінлива хмарність, у більшості областей без опадів. Вночі на заході можливий невеликий дощ. Температура повітря коливатиметься від 11°С до 16°С вночі та від 23°С до 28°С вдень.

У вівторок, 26 вересня, на всій території України опадів не очікується. Очікується незначне зниження температури вночі (10-15°C), але вдень вона залишиться незмінною (23-28°C нижче нуля).

У середу, 27 вересня, погода залишиться теплою та сухою. Температура вдень та вночі залишатиметься однаковою.

У четвер, 28 вересня, на всій території України збережеться ясне небо без опадів. Очікується чергове підвищення температури на 1°С вночі та ті ж самі +23-28°С вдень.

У п’ятницю, 29 вересня, збережеться суха та тепла погода. Температура повітря вночі+10-15°C, вдень+23-28°C.

У суботу, 30 вересня, опадів в Україні знову не очікується. Температурні показники не зміняться.

У неділю, 1 жовтня, невеликий дощ через слабкий холодний фронт. Температура знизиться до +9-14°C вночі та +19-24°C вдень(на півдні до +27°C).

Читайте також:  Війна закінчеться не соро: свіжий прогноз від тарологині

Шукайте деталі в групі Facebook