facebook

Не в 2023 році: Карпатський мольфар дав невтішний прогноз щодо закінчення війни

Пророцтва карпатських мольфарів з давніх-давен вважались найсильнішими. Василь Юращук з села Чорний потік розповідає, що дар мольфарства перейшов йому від бабусі.



“Вона була дуже сильна мольфарка. Мольфарити – то всі слова молитися”, – додає чоловік.

Війна в Україні, розв’язана Росією, затягнеться на роки, але ситуація незабаром покращиться.

“Ще мій прадід передрік, що весь світ буде воювати з Росією. Ми переможемо, а Росія розпадеться на чотири великих частини і дві малих. Але багато крові проллється, бо треба спочатку померти, а потім воскреснути”, – пророкує Василь Юращук.

Щодо загрози нового нападу з боку Білорусі, то провокації будуть.

Василь Юращук, мольфар з Карпатських гір, припускає, що війна в Україні триватиме ще два роки, але українці почуватимуться краще після березня 2023 року. За його прогнозом, після цієї дати російські ракети не завдаватимуть ударів по Україні.

Про це він сказав в інтерв’ю ProUA.

На запитання, чи закінчиться війна у 2023 році, він відповів: “Вона буде такою ще два роки… Але це вже не буде проблемою”.

Мольфар також оцінив загрозу повторних російських атак з білоруської території. За його словами, провокації будуть, але все буде добре. У цьому контексті він зазначив, що найстрашніші події відбуватимуться з території Російської Федерації.

Зі смертю Путіна війна не закінчиться.

“Не той ворог, що попереду, ще між нами є багато. Коли відрубати голову змії, її хвіст ще буде рухатись”, – каже карпатський мольфар.

Розлита чаша з причастям у Онуфрія, падіння Кирила (Гундяєва) під час освячення храму – це все недобрі знаки для московської церкви.

“Ви видете, що з Лаврою, яка була 335 років під московським патріархом”, – згадує недавні події пан Василь.

Читайте також:  "Грішать і ще більше поширюють інфекцію": медик про подальшу мутацію штаму "Дельта" і жахливі загрози

Важливо підкреслити, що астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, гадання, морфізм і екстрасенсорика не є наукою, а пророцтва не завжди є на 100% точними. Інформація часто носить розважальний характер і не повинна сприйматися серйозно, а лише як ймовірність подій, які може створити кожна людина, якщо вона має силу духу і натхнення змінити своє життя на краще.

Шукайте деталі в групі Facebook