facebook

Чому окупанти перевершують ЗСУ на війні: Буданов дав відповідь

Начальника ГУР МО Буданов розповів про сьогоднішню ситуацію на фронті та спрогнозував майбутній хід подій. Також назвав проблему, яку необхідно вирішити ЗСУ, щоб бути сильнішими над військами противника. Про це він розповів в інтерв’ю порталу The War Zone 22 вересня.



За його слова на сьогоднішній день Росія змінила стиль ведення війни, і має певні переваги над ЗСУ. Тобто у противника має перевагу людський ресурс, через це українській стороні доведеться щось змінити.

“Нам знадобляться додаткові системи та можливості озброєння, які все ще можуть змінити баланс, який у нас є сьогодні. Якщо дивитися на ситуацію виключно з погляду людських ресурсів, якщо порівнювати український потенціал із російським, то в росіян людських ресурсів набагато більше. Ось чому ми не можемо продовжувати битися просто солдат із солдатом. Це не принесе бажаних результатів”, — заявив Буданов.

Начальника ГУР МО наголосив, що для зміни ситуації на фронті Україні потрібно більше озброєння різних типів. Це допоможе армії атакувати ворожі позиції та звільняти окуповані території.

“Нам необхідно вирішити проблему збільшення загальної кількості артилерійських стволів на полі бою. І нам потрібні системи зброї більшої дальності, щоб уражати їхні командні пункти, склади матеріально-технічного постачання тощо”, — додав Буданов.

 

Читайте також:  З різницею у місяць на війні загинули батько та син

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.