facebook

Зникнення Андрія Доманського: стало відомо місце знаходження скандального ведучого

Дружина шоумена також повідомила про його місце знаходження.



З початком повномасштабної війни з інформаційного простору раптово зник відомий український ведучий Андрій Доманський.

До 24 лютого 2022 року він активно пропагував “русскій мір” на телеканалах і встиг здобути скандальну славу. Однак після повномасштабного вторгнення Доманський раптово змінив свою думку і записав звернення на підтримку України.

Натомість ведучий видалив свої акаунти в соціальних мережах і більше не з’являється на телебаченні. Про мовчазну позицію Доманського розповів шоумен Слава Дьомін. За словами спільного знайомого, скандальний ведучий покинув Україну і виїхав за кордон.

До речі, Доманський оселився не в Росії, як прийнято вважати, а обрав одну з країн Балтії – Естонію, Латвію чи Литву. Він має п’ятьох дітей, троє з яких неповнолітні, а тому перетнув кордон легально.

“Після початку повномасштабного вторгнення Андрій зник з інформаційного простору. Ніде немає абсолютно ніякої інформації про нього. Я навіть писав йому про позицію про інтерв’ю, але він прочитав повідомлення і не відповів. Втім, наші спільні знайомі сказали мені, що, за їхньою інформацією, Андрій давно виїхав з країни”, – розповів Дьомін.

Тим часом, у важний користувач помітив, що третя дружина Доманського досі перебуває в Україні. Принаймні, такий висновок можна зробити з її соціальних мереж. Приватна сторінка Марини Доманської в Instagram позначена як “Київ”, а поруч з її ім’ям зображений український прапор.

Читайте також:  Пентагон заявив, що РФ може захопити Ригу і Таллін за 60 годин

Шукайте деталі в групі Facebook