facebook

У традиційних українських костюмах: учасник гурту Kalush Orchestra одружився та показав фото з нареченою

Днями Учасник гурту Kalush Orchestra Віталій Дужик одружився зі своєю коханою Євгенією. Молодята вразили мережу своїми вбраннями.


Пара зіграла весілля минулої п’ятниці, 15 вересня. Дужик і його дружина поділилися знімками з весілля на своїх сторінках у соцмережах.

Весілля відбулося в українському стиля. Тож і костюми пара підібрала відповідні. Так, на вінчання Євгенія одягнула стрій своєї прабабусі з Бориспільщини, а Віталік підібрав традиційне вбрання Волині, звідки сам родом.

В мене стрій моєї прабабусі — Бориспільщина, у Віталіка – Волинь. Чому саме ці регіони? Бо це краї, де ми народилися та виросли. Для нас було важливо, щоб кожен з нас був у вбранні свого регіону, що символізувало б об’єднання. Хоч ми з різних куточків України, але кохання поєднало нас, звело наші дороги,


– поділилася дівчина.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Євгенія Мазуренко (Дужик) (@ukrainka._.a)

Однак, на самому весілля пара переодяглася в траиційний одяг. Євгенія була одягенена в біле плаття  з рукавами в горошок, на голові акуратна гулька, доповненням образу став витончений макіяж в нюдових відтінках зі стрілками. З аксесуарів Євгенія обрала сережки та намисто.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Євгенія Мазуренко (Дужик) (@ukrainka._.a)

Читайте також:  У новому кліпі Kalush Orchestra знявся Арнольд Шварценеггер

Шукайте деталі в групі Facebook