facebook

Як у 60 років виглядати на 20: дієві поради

За допомогою правильно підібраного образу можна змусити чоловіків обертатися вам услід.



Складно знайти жінку, яка не хотіла мати молодший вигляд – багато хто для цього вдається до радикальних методів. Насправді все набагато простіше – виглядати на 20 років можна за допомогою простих звичок.

Як виглядати свіжо і молодо після 60 – головна порада

Українки, які кожен день їздять в громадському транспорті, бачать, як виглядають звичайні жінки в 60 років в нашій країні. Втомлений вигляд, сутулість, мішки під очима, погана шкіра, невдалий колір волосся і неприховане роздратування на обличчі – тут впору оформити пенсійне і заспокоїтися.

Причиною такого зовнішнього вигляду можуть бути абсолютно різні фактори:

регулярні стреси;
конфлікти в сім’ї;
пережити горе;
поганий раціон;
недосип;
хронічні захворювання;
відсутність грошей.
І це далеко не повний список того, що впливає на внутрішній стан жінки, а значить, і на її зовнішність. Саме тому перша і головна порада від психологів – оточуйте себе тільки позитивними речами.

Скажіть”ні” негативним людям,токсичним колегам і стресовому оточенню. Виберіть себе і живіть життям, в якому ви прокидаєтес ящоранку з радістю і передчуттям нового дня.

Що потрібно робити щоб виглядати молодше своїх років – докладна інструкція
Навіть якщо ви не знаєте, як добре виглядати в 60 років, спробуйте виконувати правила, озвучені стилістами – впевнені, дуже швидко ваше життя зміниться на краще.

Поміняйте гардероб
Вважається, що жінки після 60 повинні вибирати для себе класичні образи, комбінуючи їх з речами в стилі “кежуал”. Наприклад, улюблений піджак можна вдягти не зі спідницею, а з джинсами. Чоботи вибрати не ті, що служать вірою і правдою з 1975 року, а купити нові, модні. Не соромитися міняти образи і поєднувати футболки з піджаками, спідниці зі светрами і так далі – орієнтуйтеся на сучасні тренди.

Читайте також:  Найбільші помилки після сексу: варто пам’ятати

Викиньте стару біжутерію
Повірте, те, що ви купили 30-40 років тому, зараз навряд чи буде актуальним. Звичайно, якщо це не унікальна штучка в стилі “ретро” і то, її потрібно вміти поєднувати. Спробуйте носити аксесуари, які пропонують дизайнери прямо зараз – що-небудь вам обов’язково підійде.

Слідкуйте за модою
У 60 років навряд чи потрібно наслідувати приклад зовсім юних дівчат і кожен сезон купувати половину магазину. Однак, мати у себе в гардеробі 1-2 речі з останніх колекцій необхідно, щоб вдало доповнювати ними занадто консервативні образи.

Не намагайтеся “молодитися”
Одна з найгрубіших помилок жінок 60 років і старше – спроби “застрибнути в останній вагон” і вдягти те, що впору носити зовсім юним дівчатам. В результаті це виглядає недоречно і дивно. Навчіться вдало балансувати між цифрою в паспорті, відчуттями всередині і модними тенденціями – це не так складно, як здається.

Вибирайте правильні відтінки
У вашому гардеробі повинні бути тільки речі, що підкреслюють вашу красу і приховують недоліки. Дізнайтеся, який у вас фототип, підберіть речі, згідно з ним. Крім того, проведіть ревізію – якщо 90% вашого одягу темно-синього або чорного кольору, терміново купіть щось яскравіше. Особливу увагу можна звернути на пастельні тони – вони неймовірно молодять.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.