facebook

Бережіться: Україну до кінця вересня накриють магнітні бурі

В Україні 20 вересня, а також під кінець місяця очікуються потужні магнітні бурі.

Про це повідомляє Відкритий з посиланням



Україну у вересні накриють магнітні бурі | Відкритий
на The Watchers.

На Сонці стався сильний спалах. Ця подія призвела до гало-коронального викиду маси, через що на Землі очікується магнітна буря.

Геомаг­нітні коливання у 3−4 бали очікуються 22 та 23 верес­ня. У п’ятницю, 22 вересня, вплив трибальних коливань можуть відчути на собі насам­перед метеочутливі особи. А ось суботні (23 вересня) чо­тирибальні коливання можуть дати про себе знати значно ширшому колу людей. Осо­бливо із різними патологіями здоров’я, похилого віку, вагіт­ним жінкам та іншим.

Тому варто заздалегідь приготуватись до цього. Осо­бливу увагу варто приділити контролю за самопочуттям. Висипайтесь, уникайте стре­су, на випадок загострення хронічних захворювань три­майте під рукою домашню ап­течку. Одне слово, будьте обе­режні та дбайливо ставтеся до свого організму, дотримуй­тесь здорового способу життя та порад лікарів, аби примхи космічної погоди не завдали вам шкоди.

Лише 23 вересня поновиться невелике магнітне збурення 4 балів потужності.

За прогнозами фахівців, не виключено, що магнітна буря досягне рівня G3 (сильна). Серйозні магнітні коливання також очікуються з 26 по 28 вересня. Остання магнітна буря станеться 30 вересня, але вона буде слабкою.

Читайте також:  Business Insider показав, як виглядала б Земля, якби розтанув увесь лід

Шукайте деталі в групі Facebook