facebook

Окупанти вдарили “Шахедами” по Львову: все що відомо про ракетний удар

Уночі росія вкотре атакувала Україну. Через загрозу ворожих «Шахедів» майже повсюди оголосили повітряну тривогу.

Внаслідок ворожої атаки є руйнування і постраждалі.

Вночі, 19 вересня на Львівщині пролунала серія вибухів. Зокрема їх було чути у самому Львові та області. Внаслідок атаки було зруйновано складське приміщення, відомо щонайменше про одну постраждалу людину і про одного загиблого.

Як повідомив



голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, під час повітряної тривоги, яка почалася о 03:40 і тривала майже 2,5 год., Львівщину атакували дрони-камікадзе типу “Shahed”. За попередньою інформацією, у напрямку області летіло 18 таких дронів. 15 із них Сили ПВК “Захід” збили. Сім – безпосередньо у повітряному просторі Львівської області.

Сталися три влучання дронів у промислові склади у Львові.

Львів продовжує оговтуватися після атаки на місто. Рятувальники третю годину ліквідовують наслідки ранкових “прильотів”.

Як повідомив мер Львова Андрій Садовий, під завалами знайшли тіло загиблого чоловіка, який працював на одному з атакованих складів.

Всі збентежені, адже збитки вимірюються не у мільйонах, навіть не в десятках мільйонів. Це сотні мільйонів. Це одна з наймасштабніших пожеж з точки зору руйнації та матеріальних цінностей” – зазначив Садовий.

Читайте також:  Автомобілі повикидало з траси, багато поранених: під Львовом сталась масштабна ДТП (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook