facebook

Навчальний рік 2023/2024: коли в українських школах будуть осінні канікули

Столичні школярі під час навчального року 2023-2024 відпочиватимуть наприкінці жовтня, а також під час новорічних свят.



Про це повідомила пресслужба КМДА.

За словами першого заступника голови КМДА Валентина Мондриївського, наприкінці жовтня передбачено осінні канікули для школярів. Зокрема, діти відпочиватимуть з 23 до 29 жовтня.

Зимові канікули триватимуть з 23 грудня 2023 року до 7 січня 2024 року, а весняні заплановано на період із 25 до 31 березня 2024 року. В КМДА зазначають, що для учнів перших класів передбачено додатковий відпочинок, який триватиме з 19 до 25 лютого 2024 року.

“Новий навчальний рік у столиці традиційно стартує 1 вересня і триватиме загалом до 28 червня 2024 року – з перервами на канікули, атестацією та проведенням компенсаторних занять. Ми будемо враховувати безпекову ситуацію в умовах воєнного стану та інші фактори, які можуть вплинути на організацію освітнього процесу, та, за необхідності, вноситимемо зміни у структуру навчального року”, – зазначив Мондриївський.

Заступник очільника КМДА попередив, що формат, в якому працюватимуть школи, кожен заклад освіти обиратиме самостійно. Для цього також передбачено додаткові консультації з батьками, які можуть висунути свої пропозиції.

Читайте також:  Чи буде навчання восени?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.