facebook

Польща заявила, що не пустить Україну до ЄС: такого конфлікту ніхто не очікував – подробиці

Українців буквально шокували новиною
Як стало відомо, що в мережі з’явилася несподівана інформація про те, що Польща не пустить Україну до ЄС, а через зерно. Про це написав у себе у соціальній мережі політолог Микола Волгов.



Отже, у цьому матеріалі йдеться про те, що Варшава дає Києву цінний урок щодо реальної політики. Загальні цінності, ворог і суперечлива історія ще не привід поступитися національними інтересами.

У Польщі заявили, що не пустять Україну до Євросоюзу, якщо не буде вирішено питання щодо експорту зерна. Про це заявив польський міністр сільського господарства Роберт Телус.

“На тій базі, яка існує зараз, польське сільське господарство ніколи не переможе українське сільське господарство. Там кілька сотень тисяч ферм. Це зовсім інше сільське господарство, тому наша позиція настільки сильна”, – каже міністр.

Така позиція має протверезно вплинути на всіх, хто вважає, що євроатлантична інтеграція робиться одним піаром і деклараціями. Попереду важкий і болісний процес, який потребує кропіткої роботи, а не гучних заяв.

“Якщо ми сьогодні не створимо ці інструменти, Польща точно не погодиться на вступ України до Євросоюзу. Сьогодні нам необхідно створювати інструменти, бо з українською продукцією ми проживемо довше. Коли Польща вступила до Євросоюзу, нам довелося виконати умови. І ці умови нам були нав’язані дуже жорстко. І ми маємо поставити умови для України”.

Читайте також:  Ведмідь із Польщі прийшов до Українських Карпат

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.