facebook

Війна не закінчиться у 2024-му: астрологиня назвала рік припинення бойових дій в Україні

Українці з нетерпінням чекають на завершення війни, але бойові дії тривають вже понад півтора року. Астрологиня Ісіта Гайя розчарувала наших співвітчизників прогнозом щодо закінчення протистояння.



Війна не закінчиться у 2024-му: астрологиня назвала рік припинення бойових дій в Україні – today.ua
Багато провидців запевняли, що російсько-українська війна закінчиться у 2023 році, але, судячи з ситуації на фронті, не можна налаштовуватися на такий оптимістичний сценарій. У багатьох є надія на 2024-й, але представники ЗСУ не роблять гучних заяв.

Астрологиня Ісіта Гайя також упевнена, що найближчим часом розраховувати на припинення бойових дій у нашій країні не слід. На її думку, українцям потрібно запастись терпінням до 2025 року. Якраз у той період спостерігатимуться серйозні зміни:

“Війна завершиться до 2025 року. У світі складуться такі умови, що обидві сторони просто не зможуть, неспроможні будуть продовжувати цю війну. До кінця 2025 року буде повне завершення бойових дій в Україні”.

На думку Ісіти, наші співвітчизники повинні налаштуватися на енергетичні зміни у собі. Вона наголосила, що тяжкі зовнішні події є результатом внутрішніх подій кожного з нас. Якщо люди сваряться з батьками, дітьми, сусідами та іншими оточуючими, конфлікт продовжиться і в глобальному масштабі.

Гайя впевнена, що кожному українцю потрібно почати з себе, досягти гармонії з навколишнім світом – тоді й зовнішня ситуація почне покращуватися:

“Бо війна – не зовні, вона всередині. Людям потрібно навчитися не воювати всередині себе. Тому що воювати з кимось, це як воювати з собою. Потрібно припинити сваритися з близькими. Прості речі, які може зробити кожна людина”.

Читайте також:  "Росіяни ґвалтували дівчинку і фільмували на телефон": волонтер розповів жахливу історію з Ворзеля

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.