facebook

Студентів попередили про масове відрахування з ВНЗ: Стала відома причина

Студентів попередили про масові відрахування, що відбувається?



 

В Україні, незважаючи на повномасштабну війну в Україні з 1 вересня, багато університетів повернулися до очної форми навчання вперше за три з половиною роки. Про це розповідають «Вісті».

Зазначається, що на такий крок ВНЗ пішли через рекомендацію Міністерства освіти і науки України (МОН). З моменту початку карантину у зв’язку з пандемією коронавірусної інфекції у березні 2020 року навчання проходило переважно онлайн. Університети кілька разів поверталися до очної форми навчання, проте ненадовго.

Згідно з загальними правилами вищої освіти, студент протягом десяти навчальних днів, з початку семестру зобов’язаний з’явитися на парах. В іншому випадку він буде відрахований як такий, який не розпочав навчальний процес.

Декан факультету комп’ютерних наук і технологій Національного авіаційного університету повідомляє, що більшість вступників до початку навчального року перебувала за межами країни.

Заступник декана факультету комп’ютерних наук та кібернетики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка зазначає, що в їхньому вузі ситуація більш-менш однозначна.

Читайте також:  Україна в 2016 році витратить 3,3 мільярда гривень на дороги

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.