facebook

Негайно збирайте речі: Оголосили обов’язкову евакуацію сімей із дітьми

Жителів окремих районів України попередили про евакуацію.



Родини з дітьми, що проживають у небезпечних районах Херсонщини, будуть обов’язково евакуйовані. Про це повідомив керівник Херсонської обласної адміністрації, Олександр Прокудін, після того, як було ухвалено рішення на Раді оборони Херсонщини.

За його словами, було проведено чергове засідання ради оборони Херсонщини, на якій було вирішено посилити роботу з евакуації дітей з небезпечних районів області.

Прокудін також додав, що в ніч на 15 вересня внаслідок ворожої атаки загинув шестирічний хлопчик, а його брат знаходиться в реанімації. На його думку, малеча має вчитися й зростати в нормальних умовах, а не під кананаду російської артилерії. Тому було ухвалено рішення про обов’язкову евакуацію родин з дітьми.

Евакуйованим обіцяють надати всю необхідну допомогу у процесі виїзду та адаптації на новому місці проживання.

До списку населених пунктів, які підпадають під обов’язкову евакуацію, увійшли: Антонівка, Балка, Берегове, Берислав, Білозерка, Бургунка, Велетенське, Веселе, Гаврилівка, Дніпровське, Дудчани, Зимівник, Зміївка, Золота Михайлівка, Качкарівка, Комишани, Львове, Микільське, Миколаївка, Милове, Новоберислав, Новокаїри, Одрадокам’янка, Ольгівка, Осокорківка, Понятівка, Приозерне, Садове, Токарівка, Тягинка, Червоний Маяк.

У випадку виникнення запитань можна звертатися на гарячу лінію Херсонської обласної адміністрації за номерами: 0 800 330 951 або 091 481 78 45.

Читайте також:  "Наших тупо пачками вбuвають": ЗСУ влаштували пекло окупантам у Херсонській області

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.