facebook

Це шкодить дітям: чого не повинні робити вчителі на уроці

Принижувати дітей за зовнішній вигляд
Варто знати, що одяг та аксесуари – це частина самовираження людини. Однак, інколи вчителі змушують учнів змінювати зачіску чи змивати макіяж



.

Навіть якщо хтось вважає, що стиль одягу порушує правила школи, то ніхто не має права принижувати учня, критикувати зовнішній вигляд чи змушувати повертатися додому, щоб переодягнутися.

Виганяти учня з уроків
Трапляються ситуації, коли учень запізнився на урок і вчитель, що покарати його, виганяє з класу. Або ж це може трапитись через погану поведінку дитини. Такий вчинок позбавляє дитину права на освіту.

Кричати
Якщо хтось з учнів у класі поводиться погано, це не дозволяє вчителю підіймати голос. Така поведінка вчителя руйнує довіру до дітей.

Обговорювати учнів з іншими дітьми
Вчителі не повинні обговорювати сімейні проблеми чи інші приватні дані одного учня з іншими. Часто діти не хочуть, щоб інші однокласники знали навіть про їхні оцінки, не кажучи вже про персональні історії.

 

Читайте також:  Чоловік не хоче дітей, бо каже, щo поки потрібно пожити для себе. Тa вce змiнuлося після того, як у двері постукала незнайомка

Шукайте деталі в групі Facebook