facebook

Обмеження виїзду з України: Що знати жінкам. З’явилося роз’яснення

Жінки з України отримали важливе звернення.



 

Обмеження на виїзд за кордон торкнуться виключно жінок, мобілізованих до Сил оборони, заявив член парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, а також представник президента у Верховній Раді Федір Вениславський.
Про це пише “censor”

Ці обмеження будуть безпосередньо націлені на жінок, які пройшли мобілізацію, оскільки вони набувають статусу військовослужбовців і, таким чином, успадковують відповідні права та обмеження. Однак для жінок, які перебувають на військовому обліку, але не підлягають мобілізації, жодних обмежень на виїзд не вводитиме, і це питання зараз не розглядається. Веніславський наголосив, що навіть зараз на жінок, покликаних до армії, не поширюються жодні обмеження на виїзд за кордон.

“Що стосується обмеження на виїзд за кордон для військовозобов’язаних жінок, то таке обмеження стосуватиметься виключно жінок, які вже мобілізовані, відповідно до тих чи інших мобілізаційних завдань. Оскільки ці жінки, набувши статусу військовослужбовців, набувають відповідних прав і обмежень”, – заявив чиновник.

Читайте також:  Всім приготуватись: У найближчі кілька днів буде масштабна атака

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.