facebook

Зарплати військових під питанням: Умеров приголомшив заявою

Виплати військовим знову під загрозою
В Україні продовжується повномасштабна війна і багато чоловіків вирушили на фронт захищати країну ціною власного життя. Військовослужбовцям покладено відповідні виплати, проте пішли розмови про нестачу коштів. Про це повідомляється на сторінці “FREEDOM Україна” у Телеграм-каналі.



Згідно з інформацією, якою поділився Умеров, на виплати військовослужбовцям не вистачає близько 250 мільярдів гривень до кінця поточного року. Він зазначає, що на сьогодні він звертатиметься щодо грошового забезпечення.

Він зазначає, що доведеться просити близько 251 мільярда гривень, з яких 227 мільйонів піде на грошове забезпечення на жовтень-грудень та ще 24 мільярди гривень на одноразову грошову допомогу.

Варто нагадати, що українські військовослужбовці, які отримали інвалідність через бойові дії, можуть розраховувати на виплати до 700 000 гривень. Сума виплат може коливатись залежно від різних факторів.

Також розмір виплати для військових у зв’язку з інвалідністю розраховується залежно від ступеня каліцтва, а також часу та місця поранення.

 

 

Читайте також:  Шмигаль сказав, якою буде ціна на газ для населення у жовтні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.