facebook

Вже з 1 жовтня: українцям приготуватися – Кабмін запровадив жорсткі заходи

Уряд приготував новий “сюрприз” для людей
У процесі розгляду проєкту закону №8401 народні обранці без погодження з МВФ змінили текст документа, який був структурним маяком на виконання меморандуму із Фондом. Про це розповів нардеп Ярослав Желєзняк.



У своїй публікації парламентарій повідомив, що МВФ не зараховує Україні виконання маяка за законопроєктом №8401 та вимагає повернення податкових перевірок.

Железняк зазначив: “І сьогодні уряд схвалив такий законопроєкт: з 1 жовтня 2023 року відновлюється проведення документальних (планових та позапланових) перевірок, проведення яких було заборонено до припинення чи скасування військового, надзвичайного стану на території України”.

Він також нагадав, що у фінальній версії проєкт закону була значно краща редакція, де фактично перевірки поверталися лише для підприємств від 40 млн грн обороту.

Проте заступник голови ОП Ростислав Шурма в останній момент наполягав на редагуванні та зобов’язався узгодити таку позицію з міжнародними партнерами.

Залізняк констатував, що в результаті нічого не зроблено і тепер внесено набагато гіршу редакцію.

Нардеп не соромився у висловлюваннях: “Питання до колег з Коаліції – а ви довго будете ось це терпіти? Зараз знову всіх підставив під голосування за перевірки? Просто тупість помножена на корупційність вже починає вам особисто створювати проблеми”.

Читайте також:  Поховали 13-річну дівчинку, яку вбила мама: “Була лесбіянкою, може ревнувала доньку до вчительки”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.