facebook

В Україні знов буде +32°: синоптик розказав, де розігріє

До кінця тижня в Україні збережеться суха та тепла погода.



До кінця поточного тижня в Україні збережеться суха та тепла погода. Подекуди стовпчики термометрів підійматимуться до +30°…+32°. Наприкінці тижня тиск почне падати, проте все одно опадів не прогнозується. Про це повідомляє синоптик Ігор Кібальчич, передає “Метеопрог”.

Погода 7 вересня
У четвер, за словами синоптика, утримається тепла і сонячна погода. Температура повітря вночі становитиме свіжі +11…+16 °С, а вдень стовпчики термометрів у більшості областей показуватимуть комфортні +23…+28 °С. Водночас у південних областях та у Приазов’ї розігріє до +32 °С.

Погода 8 вересня
“У п’ятницю, 8 вересня, антициклон продовжуватиме визначати погодні умови в Україні. В нас очікується малохмарна, суха і тепла погода”, – каже синоптик.

Вітер буде північно-східний, 5-10 м/с, але у Криму та Приазов’ї можливі окремі пориви до 15-17 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +11…+16 °С, у Карпатах, північних та східних областях опускатиметься до +6…+11 °С. Вдень повітря прогріється до +23…+28 °С, а на крайньому півдні та в Криму місцями будуть літні +30…+31 °С.

Погода на вихідні
“У вихідні, 9-10 вересня, вплив антициклону збережеться. Незважаючи на те, що атмосферний тиск почне поступово падати, умов для випадання опадів не очікується. Всі атмосферні фронти будуть далеко за межами України, а досить низька відносна вологість перешкоджатиме виникненню значного хмарного покриву, тому погода залишиться сонячною в більшості областей”, – пояснив Ігор Кібальчич.

Вітер, за його даними, буде змінних напрямків, слабким. Температура повітря вночі становитиме +10…+15 °С, а вдень прогріється +24…+29 °С.

Погода в Україні – прогноз Укргідрометцентру
За даними синоптиків Українського гідрометцентру, цього тижня на погоду в Україні впливатиме антициклон. Завдяки йому очікується спокійна та суха погода з комфортними значеннями температури: вночі буде до 10-15°, а вдень очікується близько 21-27°.

Читайте також:  "Долар скоро може приголомшити українців, неочікуваний стрибок курсу все змінить": експерти про те, чого чекати в обмінниках

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.