facebook

В Україну увірветься сильний шторм: заллє дощами з грозами

У багатьох областях синоптики оголосили І рівень небезпечності.

Погода в Україні 1 вересня буде дощова. Синоптики прогнозують мінливу хмарність. У більшості областей буде гроза, сильний вітер та град. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики оголосили І рівень небезпечності. Також у деяких областях прогнозують надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Він переважатиме у всіх областях крім західних, Запорізької, Вінницької, Житомирської та Чернігівської областей.



Погода на 1 вересня
В Україні 1 вересня буде мінлива хмарність. Вночі у південних, центральних та більшості північних областях будуть короткочасні дощі з грозами. Сухо буде лише у західних, Житомирській, Вінницькій та Київській областях. У центральних та південних областях буде град та сильний вітер швидкістю 15-20 м/с.

“Температура вночі у західних областях 10-15°, на решті території 14-19°, у південній частині до 23°; вдень 21-26°, на півдні та сході країни 27-32°; в Карпатах вночі 7-12°, вдень 13-18°”, – йдеться у повідомленні.

Погода 1 вересня в Києві
У Києві 1 вересня буде мінлива хмарність. Вночі синоптики прогнозують короткочасний дощ з грозою, а вдень опадів не буде. Вітер буде північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 14-19°, вдень 21-26°; у Києві вночі 17-19°, вдень близько 25°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Читайте також:  Атакують одразу 3 циклони: Україну заллє грозовими зливами

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.