facebook

Вчителі отримали рекомендації щодо викладання предметів та курсів

Інститут педагогіки надав методичні рекомендації вчителям щодо викладання предметів у школах під час воєнного стану. Рекомендації стосуються також інтегрованих курсів.



Джерело: osvita.ua

Методичний порадник містить рекомендації щодо вивчення предметів та курсів у 2023/24 навчальному році. Зокрема, орієнтовне календарно-тематичне планування та поради щодо адаптивного тестування.

Вчителі отримали рекомендації щодо викладання
Посібник висвітлює і орієнтири міжнародних та неурядових організацій щодо забезпечення неперервності освіти в умовах війни та питання організації дистанційного навчання в Україні.

Окрім того, там ви можете знайти інноваційні зміни в організації освітнього процесу у зв’язку із реформою НУШ та умовами воєнного стану.

Посібник буде корисним вчителям під час підготовки до організації навчання у та професійної діяльності, реалізації інтегрованого підходу до вивчення різних предметів.

Чи є стратегія повернення українських педагогів після війни
Очільник МОН Оксен Лісовий описав ситуацію із поверненням українських вчителів з-за кордону так: “Насправді це біда”.
Все ж він виокремив позитивну динаміку: чимало українців повертається на Батьківщину.
Однак він вважає, що навіть тих вчителів, які зараз перебувають за кордоном, треба включати до навчального процесу, аби вони не залишати свої колективи і працювали в тих школах, де здійснюється онлайн-навчання.

Читайте також:  Стипендії для студентів збільшують шляхом зменшення кількості тих, хто на них претендує

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.