facebook

Коли в Україні припиняться найсильніші обстріли – прогноз Людмили Хомутовськоїна осінь

Прогноз для України на осінь склали тарологи Стелла і Людмила Хомутовська. Коли чекати припинення вогню.



Осінь 2023 в Україні буде з новими випробуваннями. Як розповіли астрологи і тарологи, для України готують захист неба. Росіяни знову спробують атакувати енергосистему України, але у них не вийде влаштувати блекаут.

Як розповіла Таролог Людмила Хомутовська, обстріли восени і колапси будуть.

Прогноз на осінь 2023 для України
“Карти показують що світла немає. Росія спирається на попередню осінь і готує обстріли. Небезпека буде. За літо енергетики привели нас до того, що ми повстали, як Фенікс з попелу. Але, Україна поставила потужний захист. Зиму ми повинні пережити”, – каже Хомутовська, передає Главред.

Відомий український таролог з Чорнобаївки Стелла каже, що цілими областями цієї осені і взимку ми сидіти без світла не будемо.

“Обстрілювати нашу енергетичну систему будуть, але блекаута не буде. Кінця світу не буде, і так, як минулого року не буде. Будуть обмеження, але пошкодити росіяни енергетичну структуру не зможуть. Ракети і “шахеди” можуть десь поруч потрапити, але області без світла сидіти не будуть. Взимку будуть проблеми, але жахливіше, ніж минулої осені і взимку точно не буде”, – сказала Стелла.

Переговори восени
“Тема переговорів йде і навіть йде підготовка населення. Україна має розуміння і вимоги від інших щодо переговорів. По “шістці чаш” ми змушені йти на переговори, і це найгірше, що можна зробити. Це повторення того, що було. А було – “Мінські переговори”, – каже Хомутовська.

Кінець гострої фази війни
“До кінця року закінчаться обстріли. Восени нам дадуть дуже велику систему ППО. Закриють небо, і про це йдуть розмови, щоб не обстрілювати наші міста. До кінця року сильна стрілянина закінчиться. До кінця 2023 року припиняться обстріли портів, шкіл, міст, складів. Бойові дії ще триватимуть ” – додала таролог Стелла.

Читайте також:  Окупант бомбив власну матір у Кременчуці: жінка попросила пробачення в українців (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.