facebook

ТЦК остаточно закрутили гайки чоловікам: Запроваджується електронний військовий квиток, а за ним полетять електронні повістки

Усіх військовозобов’язаних попередили про масштабні нововведення.



В Україні триває загальна мобілізація, і всім чоловікам віком від 18 до 60 років продовжують роздавати повістки. Надалі ситуація для військовозобов’язаних стане ще складнішою, про що попередив голова Міноборони Олексій Рєзніков.

Він заявив, що військкоматам дадуть доступ до всіх держреєстрів. За словами міністра, це дозволить автоматично обмінюватися інформацією від реєстрів Мін’юсту, МВС, ЦВК, МЗС, Держприкордонслужби.

Масштабну цифровізацію ТЦК планують на середину осені.

Резніков зазначив: “Всі реєстри, які є, автоматично заходитимуть у базу, і в ТЦК у кожного громадянина буде менше приводів ходити коридорами, тільки коли безпосередньо необхідно там з’явитися”.

Експерти наголосили, що міністр оборони по суті анонсував запровадження з середини осені електронного військового квитка. Військкоми отримають доступ до всієї інформації про українців, які наразі представлені у “Дія”.

Таким чином, ТЦК знатимуть все про прописку громадян, їхніх дітей, свідоцтва про народження, сімейний стан, сплату податків, а також перетин кордону.

Читайте також:  З 1 січня! Українцям пообіцяли збільшення пенсій. Вижити стане легше

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.