facebook

У Чехії українець зґвaлтувaв та скинув з обрива 15-річну дівчину

18-річний хлопець запросив на побачення 15 -річну дівчину в чеському місті Плзень, однак замість романтики злочинець познущався над неповнолітньою.



Про це пише чеський сайт denik.cz, передає uzhgorod24.

Так, відомо, що стався жахливий злочин минулої середи. Згідно зі встановленими на даний момент фактами, хлопець заманив дівчину на прогулянку біля річки.

Оскільки дівчина була знайома з чоловіком певний час, вона погодилася. Через деякий час чоловік змінив напрямок і несподівано пішов у найближчий ліс.

Після цього молодий чоловік зв’язав дівчині руки, заклеїв їй рот клейкою стрічкою і зґвалтував. Він завдав їй різаних ран і погрожував вбивством.

Потім він загорнув дівчину в мішок, скинув її з обриву в ліс і зник з місця злочину. Дівчині, яка симулювала смерть, що, ймовірно, врятувало їй життя, вдалося втекти з місця події і викликати швидку допомогу. Вона негайно повідомила нам про цей випадок.

Такий вчинок підозрюваного спровокував хвилю ненависті до біженців з України. Деякі жителі нібито навіть спробували організувати акцію протесту. Поліції вдалося запобігти цьому.

Президент Чехії Петр Павел відреагував на скандальний інцидент у Плзені.

–Нагнітання негативних емоцій до некерованого рівня призводить лише до того, що ми стаємо тим, проти чого виступаємо. Я високо ціную позицію наших громадян, які поки що об’єднані у своєму прагненні просувати справедливість, правду та солідарність.

Хлопець живе у Чехії вже досить давно і не є біженцем, який виїхав з України через повномасштабну війну.

Читайте також:  Чотириразову чемпіонку світу згвалтував чиновник Федерації

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.