facebook

Гуляє ресторанами і замовляє круасани: в Італії знайшовся “двійник” Зеленського (відео)

Чоловік, схожий на президента України, торгує морепродуктами й має більш як 1 мільйон підписників в Tiktok. Наразі не ясно, чи він знає, на кого схожий.



В Італії відшукався чоловік, схожий на президента України Володимира Зеленського. Чоловік має акаунт в Tiktok, в якому публікує кадри життя — як він відвідує ресторани, снідає, обідає тощо. Про це пише УНІАН.

Італійця звати Джіджі Пешері. На вигляд йому близько 30 років. Він є власником рибного магазину — про це свідчить підпис акаунту в Tiktok. Зовні Джіджі дійсно досить схожий на президента Зеленського.

Тим часом у коментарі до італійця прийшли українці: вони дивуються схожості й риторично запитують, чи здогадується про це чоловік.

Кількість фоловерів Джіжджі Пешері — 1,1 млн осіб, кількість вподобайок — 54 млн. Наразі не ясно, наскільки вплинула на популярність італійця його схожість на Зеленського.

Тим часом тематика відео — побутові сценки з життя пересічного італійця:

візит до ресторану, де він снідає фритатою з цукіні та круасанами;

@gigipescheria

♬ suono originale – gigipescheria

зустріч з сусідкою, яка налякала чоловіка своєю собакою;

@gigipescheria

♬ suono originale – gigipescheria

демонстрація морепродуктів, якими торгує чоловік;

@gigipescheria

♬ suono originale – gigipescheria

перша ранкова кава, яку випиває італієць — в коментарях жартують, що “Зеленський нарешті поспить”.

https://www.tiktok.com/music/suono-originale-7266305946509708065?referer_url=focus.ua%2Fuk%2Fworldfun%2F585591-gulyaye-restoranami-i-zamovlyaye-kruasani-v-italiji-znayshovsya-dviynik-zelenskogo-video&refer=embed&embed_source=121355059%2C121351166%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_song_name

Нагадуємо, у лютому 2023 року російські пропагандисти знайшли “двійника” Зеленського — помітили його прямо на фото зустрічі з президентом США Джо Байденом. “Клоном” президента України виявився його охоронець Максим Донець.

Між тим після деяких появ на публіці президента РФ Володимира Путіна у мережі та в ЗМІ говорять, що то був двійник. Наприклад, припускають, що саме двійник очільника Кремля коментував одну з перших атак безпілотників на Москву у червні 2023 року. Крім того, стверджують, що насправді політик не був у Маріуполі та на Херсонщині — нібито і там виступав двійник.

Читайте також:  Школярка виконала пісню Тіни Кароль мовою жестів та перемогла у конкурсі талантів (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.